Disclaimer


Deze disclaimer is van toepassing op de website www.dagjeswerk.nl. Deze website is eigendom van Dagjeswerk, Zaagmolenlaan 4, 3447 GS Woerden, tel. 0348 423663, info@dagjeswerk.nl. Voor vragen over de disclaimer kunt u via voorgaande contactgegevens contact met ons opnemen.

De tekst en overige inhoud op de website zijn met zorg en precisie samengesteld. Ondanks de constante zorg en aandacht voor de website is het mogelijk dat informatie die wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Dagjeswerk sluit  aansprakelijkheid uit voor alle schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website.

Dagjeswerk behoudt zich het recht voor de website naar eigen inzicht en op ieder moment aan te passen. Dagjeswerk is niet aansprakelijk voor de gevolgen van deze aanpassingen. Ook bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden kunnen fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Dagjeswerk sluit aansprakelijkheid hiervoor uit.

Op de website staan mogelijk links naar websites van derden. Dagjeswerk is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie op de website en het ontwerp blijven te allen tijde voorbehouden aan Dagjeswerk. Gebruik hiervan in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dagjeswerk. 

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.