Lightbox afsluiten

Wie zijn er beschikbaar?


Door in de kalender een dag aan te wijzen, ziet u in één oogopslag wie er die dag beschikbaar zijn. Na het klikken op een bepaalde dag wordt meer informatie over de kandidaten zichtbaar.

Heeft u werkzaamheden die u door een Dagjeswerker uit wilt laten voeren? Maak dan een bedrijfsprofiel met een omschrijving van de werkzaamheden aan, inclusief het moment waarop u wilt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dagjeswerk presenteert u de op dat moment beschikbare kandidaten waaruit u zelf de meest geschikte kandidaat selecteert. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt de Dagjeswerker bericht om de opdracht te bevestigen.

Dagjeswerk, Dagje werk, Dagjes werk, Arbeidsovereenkomst oproepkracht, Contract oproepkracht, Oproepkracht, Oproepkrachten, Studenten werk, Studentenwerk, Oproep contract, Werknemer ziek, Vervanging zieke medewerker, Studenten gezocht, Studenten uitzendbu
 

Overzicht actuele Dagjeswerkers


William

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
20 Jaar
Barneveld
Waar ben ik goed in
Ik hou van aanpakken, wanneer er gezegd wordt wat er gedaan moet worden moet dat ook gedaan worden. Precisie en nauwkeurigheid spelen hierbij een rol.
Over William
Ik ben William Veldhuizen en ik ben student Bedrijfskunde. Ik ben in bezit van rijbewijs B. Ik zou graag wat bijwillen verdienen naast mijn studie Bedrijfskunde

Motivatie voor Dagjeswerk
Door mijn studie Bedrijfskunde ben ik heel druk met mijn studie, hierdoor zoek ik dagjes werk om zo wat centjes te verdienen naast mijn reguliere schooltijden.

Dit zeggen bedrijven over William
“Heel positief, harde werker, flexibel, oplossingsgericht, meedenkend, afspraken nakomen.”

Sabine

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
22 Jaar
Sint-Oedenrode
Waar ben ik goed in
Ik ben op veel verschillende plekken inzetbaar. Ik heb ervaring in de horeca, coaching, festival werkzaamheden, klussen, schoonmaken en administratieve werkzaamheden.
Over Sabine
Ik ben Sabine Kuhne en ik ben derde jaars student Orthopedische technologie in Eindhoven. Daarnaast speel ik fanatiek hockey bij Dames 1.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik ben regelmatig vrij door de weeks en ik zoek een baantje waarbij ik wat kan bijverdienen. Ik ben een enthousiaste en harde werker.

Dit zeggen bedrijven over Sabine
“Wij waren zeer tevreden over Sabine ze is zeer representatief, werkt snel en was zeer collegiaal en op tijd.”

Sam

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
16 Jaar
Eindhoven
Waar ben ik goed in
Mijn sterke kanten zijn dat ik een vlotte spreker ben, ook ben ik goed in om dingen voor mensen te regelen. Ook hou ik er van om te sporten. My strengths are that I am a fluent speaker, I am also good at arranging things for people. I also love to play sports.
Over Sam
Ik ben Sam 16 jaar en een sociale jongen, ik ben gemotiveerd en hardwerkend. Zelf werk ik bij de Albert Heijn, een isolatie bedrijf en bij een Vloer en tafel specialist als verkoper. I am Sam 16 years old and a social boy, I am motivated and hardworking. I work at the Albert Heijn, an insulation company and at a Floor and table specialist as a salesman.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik wil nog wat extra geld bijverdienen en wil mijn netwerk vergroten. I want to earn some extra money and want to expand my network.

Dit zeggen bedrijven over Sam
“Beleefd, luistert naar instructies, afspraak is afspraak, durft om hulp te vragen, pakt snel op.”

Huib

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
21 Jaar
Zwolle
Waar ben ik goed in
Organisatie, Bezorging, Horeca, Sport
Over Huib
Mijn naam is Huib Veurink, 21 jaar en woonachtig in Zwolle. In het dagelijks leven volg ik de opleiding Sportmarketing op het HBO en is mijn grootste passie voetbal. Steekwoorden om mijn persoonlijkheid te omschrijven: Gedrevenheid, Betrouwbaar, Teamplayer, Sociaal, Representatief

Motivatie voor Dagjeswerk
In verband met mijn HBO opleiding en voetbal heb ik geen tijd voor een vaste part time job. Om toch wat bijverdiensten te hebben ben ik beschikbaar om op vrije dagen van school te werken. Deze zijn echter erg verschillend, daarom is dagjeswerk perfect om het zelf in te plannen!

Dit zeggen bedrijven over Huib
“Prima, klantvriendelijk, prettig in de omgang.”

Latisha

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
19 Jaar
Amsterdam
Waar ben ik goed in
Initiatief nemen, zelfstandig werken, in een team werken, socialiseren
Over Latisha
Mijn naam is Latisha Sambo. Ik ben 19 jaar oud en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik ben momenteel een studente aan de opleiding Luchtvaartdienstverlening te Hoofddorp, waarvan ik in mijn laatste jaar zit.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik ben iemand die naast mijn opleiding graag nieuwe ervaringen op doet en ik denk dat Dagjeswerk mij daar heel goed bij kan helpen

Dit zeggen bedrijven over Latisha
“Jong en onervaren, maar gastvrij en gemotiveerd.”

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.