Wie zijn er beschikbaar?


Door in de kalender een dag aan te wijzen, ziet u in één oogopslag wie er die dag beschikbaar zijn. Na het klikken op een bepaalde dag wordt meer informatie over de kandidaten zichtbaar.

Heeft u werkzaamheden die u door een Dagjeswerker uit wilt laten voeren? Maak dan een bedrijfsprofiel met een omschrijving van de werkzaamheden aan, inclusief het moment waarop u wilt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dagjeswerk presenteert u de op dat moment beschikbare kandidaten waaruit u zelf de meest geschikte kandidaat selecteert. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt de Dagjeswerker bericht om de opdracht te bevestigen.

Dagjeswerk, Dagje werk, Dagjes werk, Arbeidsovereenkomst oproepkracht, Contract oproepkracht, Oproepkracht, Oproepkrachten, Studenten werk, Studentenwerk, Oproep contract, Werknemer ziek, Vervanging zieke medewerker, Studenten gezocht, Studenten uitzendbu
 

Overzicht actuele Dagjeswerkers


Lieke

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
20 Jaar
Nijmegen
Waar ben ik goed in
Ik ben handig met mensen, sociaal en houd van communiceren. Ik vind eenvoudige klusjes leuk, maar houd ook van een beetje uitdaging. Met een universitaire studie heb ik ook veel ervaring met spss, bestanden, word, etc. Ik heb vroeger lang vakken gevuld en ben ook snel met mijn handen geworden.
Over Lieke
Ik ben Lieke, 20 jaar, een student Pedagogische Wetenschappen op de RU. Ik sport graag, doe ook een cursus sportmassage, en ik houd ervan om lekker door te werken.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik heb veel vakanties bij mijn studie. Ik wil heel graag geld verdienen in mijn vrije tijd, maar ook mijn vrijheid behouden en niet vastzitten aan een contract van een aantal uur per week. Daarom is dagjeswerk perfect voor mij.

Dit zeggen bedrijven over Lieke
“betrokken, duidelijke communicatie, vrolijk, verantwoordelijk”

Sanne

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
24 Jaar
Wageningen
Waar ben ik goed in
Ik ben een planner en werk gestructureerd. Bij een administratieve klus zou ik goed kunnen helpen en verder heb ik ervaring in de horeca en in lesgeven (examentrainingen, bijles).
Over Sanne
Masterstudente met een technische opleiding (Scheikunde, Moleculaire Levenswetenschappen en Food Technology). Een harde werker, enthousiast en gestructureerd.

Motivatie voor Dagjeswerk
In combinatie met mijn master zou ik graag wat bijverdienen en nieuwe ervaringen opdoen. Met een alsmaar wisselend rooster is een vaste bijbaan lastig en zou Dagjeswerk ideaal zijn. Leuk ook om op die manier steeds een ander soort opdracht te doen.

Dit zeggen bedrijven over Sanne
“Uiterst tevreden, reageert snel, positieve werkhouding en werkt gemakkelijk samen.”

Alexander

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
18 Jaar
Delft
Waar ben ik goed in
Door mijn studie LST ben ik geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden data en gevorderde vaardigheden in Excel en Word. Daarnaast heb ik grafisch design als hobby wat naast extra vaardigheden in Powerpoint ook goed van pas komt bij mijn taken als commissaris promotie van mijn studievereniging (posters, flyers en shirts ontwerpen, wervende teksten schrijven). Tot slot ben ik absoluut niet bang om iets nieuws te leren op gebied van ICT. Verder vind ik een kort praatje maken ook altijd leuk en zou ik graag een keer promotiewerk willen doen (callcenter, flyeren, samples uitdelen, enz.), al ben ik door geruime tijd de werken in de vulploeg van Albert Heijn ook gewend aan eenvoudiger "fysiek" werk.
Over Alexander
Ik ben een (nominale) eerstejaars student Life Science & Technology aan de TU Delft met een passie voor blues- en (hard)rock-muziek.

Motivatie voor Dagjeswerk
Geld verdienen met iets waar ik zo veel mogelijk plezier en, omdat ik veel uiteenlopend werk hoop te doen, ervaring uit kan halen. Na een jaar vol met tentamens en verslagen wil ik graag meer ruimte nemen om weer te kunnen werken.

Dit zeggen bedrijven over Alexander
“Geen bijzonderheden, gewoon goed.”

Bart

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
25 Jaar
Haarlem
Waar ben ik goed in
Ik ben goed in administratief, juridisch en beleidsmatige vraagstukken. Daarnaast ben ik uiteraard bereid om mijn handen uit de mouwen te steken en lekker aan de slag te gaan.
Over Bart
Ik ben een jongeman van 25 jaar uit Haarlem met een opleiding in Rechtsgeleerdheid. Ik heb onder andere gewerkt voor Shell Nederland en ABN AMRO. Ik ben analytisch sterk, nauwkeurig en een teamspeler. Ik sta open voor veel verschillende werkzaamheden en kijk ernaar uit om uw organisatie of afdeling verder te helpen!

Motivatie voor Dagjeswerk
Het lijkt mij erg leuk om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Dit zorgt voor een variatie aan kennis en kunde. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Dit zeggen bedrijven over Bart
“Communicatief vaardig, intelligent, doet het goed in een groep.”

Laura

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
16 Jaar
Montfoort
Waar ben ik goed in
Contact met mensen, het duidelijk onder woorden brengen van een boodschap (bijvoorbeeld voor telefonische doeleinden)
Over Laura
Ik ben ontzettend werklustig. Ik hou niet van lang stil zitten en ben het liefste bezig. Ik heb hiervoor 1.5 jaar in de horeca gewerkt, 1 jaar in de supermarkt, 0.5 jaar (tot heden) ben ik ook nog schoonmaakster en heden werk ik sinds 1.5 maand in een zorginstelling voor mensen met een fysieke beperking. Hierdoor heb ik behoorlijk veel werkervaring uit talloze verschillende branches, waardoor ik makkelijk ingezet kan worden bij verschillende dagtaken.

Motivatie voor Dagjeswerk
Momenteel werk ik in de zorg voor 80 uur per maand. Daarnaast ben ik schoonmaakster voor 3 uurtjes in de week. Omdat ik hierdoor heden niet fulltime werk, kan het voorkomen dat ik soms vier dagen achter elkaar vrij ben. Persoonlijk hou ik niet zo erg van stilzitten, waardoor dagjeswerk voor mij een ideale bijdrage zou zijn!

Dit zeggen bedrijven over Laura
“Prima.”

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.