Lightbox afsluiten

Wie zijn er beschikbaar?


Door in de kalender een dag aan te wijzen, ziet u in één oogopslag wie er die dag beschikbaar zijn. Na het klikken op een bepaalde dag wordt meer informatie over de kandidaten zichtbaar.

Heeft u werkzaamheden die u door een Dagjeswerker uit wilt laten voeren? Maak dan een bedrijfsprofiel met een omschrijving van de werkzaamheden aan, inclusief het moment waarop u wilt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dagjeswerk presenteert u de op dat moment beschikbare kandidaten waaruit u zelf de meest geschikte kandidaat selecteert. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt de Dagjeswerker bericht om de opdracht te bevestigen.

Dagjeswerk, Dagje werk, Dagjes werk, Arbeidsovereenkomst oproepkracht, Contract oproepkracht, Oproepkracht, Oproepkrachten, Studenten werk, Studentenwerk, Oproep contract, Werknemer ziek, Vervanging zieke medewerker, Studenten gezocht, Studenten uitzendbu
 

Overzicht actuele Dagjeswerkers


Sanne

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
24 Jaar
Wageningen
Waar ben ik goed in
Ik ben een planner en werk gestructureerd. Bij een administratieve klus zou ik goed kunnen helpen en verder heb ik ervaring in de horeca en in lesgeven (examentrainingen, bijles).
Over Sanne
Masterstudente met een technische opleiding (Scheikunde, Moleculaire Levenswetenschappen en Food Technology). Een harde werker, enthousiast en gestructureerd.

Motivatie voor Dagjeswerk
In combinatie met mijn master zou ik graag wat bijverdienen en nieuwe ervaringen opdoen. Met een alsmaar wisselend rooster is een vaste bijbaan lastig en zou Dagjeswerk ideaal zijn. Leuk ook om op die manier steeds een ander soort opdracht te doen.

Dit zeggen bedrijven over Sanne
“Uiterst tevreden, reageert snel, positieve werkhouding en werkt gemakkelijk samen.”

Anna

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
17 Jaar
Berkel en Rodenrijs
Waar ben ik goed in
Ik werkte van januari 2017 tot januari 2018 als kassamedewerker bij Jumbo en ik deed dit met veel plezier. Alleen wilde ik graag iets anders doen wat meer afwisseling heeft. Hiervoor heb ik bij een apotheek gewerkt als hulpkracht. Dit bestond vooral uit recepten sorteren, schoonmaken en producten bijvullen.
Over Anna
Mijn naam is Anna Verstegen en ik ben 17 jaar oud. Ik doe zit jaar eindexamen HAVO en ik heb hierdoor een lange vakantie van begin juni tot eind augustus, Ik woon in de omgeving van Rotterdam en ik ben (nog) niet in het bezit van een rijbewijs dus ik zoek dagjeswerk dat met het openbaar vervoer te bereiken is en niet te ver weg van Rotterdam ligt.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik hou graag van afwisseling en ik vind eigenlijk alles leuk om te doen. Ik zou graag veel willen werken en bij een normale bijbaan is dit vaak niet mogelijk. Ook omdat ik maar tijdelijk beschikbaar ben sluit dit mooi aan bij het dagjeswerk omdat ik niet vast zit aan een contract en elke dag iets anders kan doen.

Dit zeggen bedrijven over Anna
“Leuke meid, ik ben erg tevreden, klantvriendelijk.”

Elvira

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
45 Jaar
Driel
Waar ben ik goed in
Ik ben nogal perfectionistisch ingesteld.
Over Elvira
Hallo, Ik ben Elvira, moeder van 2 pubers en woonachtig in de Betuwe. In mijn vrije tijd lees ik graag en sport ik 2x in de week. Daarnaast vind ik een bezoek aan het theater heerlijk en geniet ik van een gezellige avond met vrienden. Ik ben een betrouwbaar, loyaal persoon met gevoel voor humor.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik ben 3 dagen werkzaam op een secretariële/administratieve afdeling. Graag zou ik 1 dag in de week eens iets heel anders willen doen. Het onderwijs c.q. werken met jonge kinderen trekt mij, evenals het hotelwezen, maar wellicht kan ik mijn draai ook vinden in een andere sector. En opruimen, inpakken of een stapel papieren uitzoeken vind ik ook prima.

Dit zeggen bedrijven over Elvira
“Rustig persoon, prettig, bevalt prima.”

Theo

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
68 Jaar
Bodegraven
Waar ben ik goed in
(Massa-) metaalwaren fabrikage. Plastic en rubber produkten. Bouwmaterialen in de breedste zin. Produktontwikkeling. B-to-B marketing. Verkopen in (internationale) B-to-B markten. Vakbeurzen voorbereiden en deelnemen (ook bezoeken). Inkopen, zowel in Europa als lage lonen landen. Ruime China inkoop ervaring.
Over Theo
Sinds kort ben ik gepensioneerd maar ik heb geen zin om achter de geraniums te zitten. Mijn meer dan 40 jaar ervaring in de internationale zakenwereld wil ik graag delen met jonge MKB ondernemers in een business-to-business omgeving.

Motivatie voor Dagjeswerk
Werken op tijden die mij aanstaan met mensen die mij aanstaan. Niet voor de poen maar voor de fun.

Dit zeggen bedrijven over Theo
“Brede kennis, commercieel, technisch, internationaal. Vriendelijk en joviaal.”

Youssra

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
17 Jaar
Den Haag
Waar ben ik goed in
Ik ben goed in het maken van een praatje met mensen. Verder kan ik goed werken in teamverband. Daarnaast ben ik ook nog punctueel ingesteld, waardoor ik niet te laat kom en altijd mijn afspraken na kom.
Over Youssra
ik beschrijf mijzelf als een zeer sociale en hulpvolle persoon. ik zit in mijn examenjaar Havo.

Motivatie voor Dagjeswerk
Doordat ik vaak vroeg uit ben van school wegens mijn rooster. ondanks dat, is het moeilijk om een geschikte bijbaan te vinden die te combineren valt met de drukte van mijn examenjaar. ik zou dan ook graag op dagen willen werken wanneer het uitkomt in mijn agenda, en dagjeswerk is daar erg geschikt voor.

Dit zeggen bedrijven over Youssra
“Hele goede indruk, vriendelijk, behulpzaam, afspraak = afspraak.”

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.