Wie zijn er beschikbaar?


Door in de kalender een dag aan te wijzen, ziet u in één oogopslag wie er die dag beschikbaar zijn. Na het klikken op een bepaalde dag wordt meer informatie over de kandidaten zichtbaar.

Heeft u werkzaamheden die u door een Dagjeswerker uit wilt laten voeren? Maak dan een bedrijfsprofiel met een omschrijving van de werkzaamheden aan, inclusief het moment waarop u wilt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Dagjeswerk presenteert u de op dat moment beschikbare kandidaten waaruit u zelf de meest geschikte kandidaat selecteert. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt de Dagjeswerker bericht om de opdracht te bevestigen.

Dagjeswerk, Dagje werk, Dagjes werk, Arbeidsovereenkomst oproepkracht, Contract oproepkracht, Oproepkracht, Oproepkrachten, Studenten werk, Studentenwerk, Oproep contract, Werknemer ziek, Vervanging zieke medewerker, Studenten gezocht, Studenten uitzendbu
 

Overzicht actuele Dagjeswerkers


Crispijn

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
17 Jaar
Reeuwijk
Waar ben ik goed in
Ik beheers goede communicatie skills, beschik over een goed doorzettingsvermogen en ik spreek (naast mijn Nederlandse moedertaal) Engels en Duits. Ik ben goed met fietsen en weet de basis kennis van technologie achter elektronica. Verder kan ik koken, hockeyen, drummen en ben ik goed met kinderen.
Over Crispijn
Ik ben Crispijn Hoevenaars. Ik ben nog bezig met mijn middelbare schooldiploma en zit momenteel in de zesde klas van het Coornhert Gymnasium te Gouda. Ik geef al 5 jaar lang hockey training, draai wekelijkse bardiensten op de hockeyclub, pas vaak op en geef bijles in van allerlei vakken. Oww en natuurlijk niet te vergeten, ik doe van allerlei dag klusjes!

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik ben een bezige bij en vandaar dat ik een variatie aan klussen erg kam waarderen. Daarom wil ik nog geen vaste baan, maar ben ik liever een hulpkracht bij projecten.

Dit zeggen bedrijven over Crispijn
“sociaal, behulpzaam, open en betrouwbaar.”

Ellen

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
58 Jaar
Utrecht
Waar ben ik goed in
Ik ben niet sportief en geen verkoper. Maar ben wel inzetbaar voor vele andere werkzaamheden, bv administratief, secretarieel en/of productie
Over Ellen
Ik ben loyaal, integer en heb zeker geen last van maandagochtend ziekte. Ben zeer flexibel. Onder andere omdat ik geen kinderen heb en daardoor ook geen oppas oma ben. Ben zeker niet lui, heb een brede rug en niet bang voor vieze handen. Bij mij geldt.....afspraak is afspraak.

Motivatie voor Dagjeswerk
De kans op afwisselend werk en het aantal uren wat ik zelf een beetje in kan delen.

Dit zeggen bedrijven over Ellen
“Betrouwbaar, Afspraak is afspraak, altijd op tijd en een goede werkhouding.”

Anita

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
53 Jaar
Den Haag
Waar ben ik goed in
Secretariaatswerkzaamheden, receptie, ontvangst van gasten, taken die zijn blijven liggen, zoals archiveren (ook digitaal), orde scheppen in de chaos, ik ga graag de uitdaging aan. Ik ben een harde werker, service gericht, accuraat en analytisch. Bovendien houd ik mij altijd aan afspraken, waardoor ik een betrouwbare medewerker ben waarop je kunt bouwen.
Over Anita
Als energieke administratieve duizendpoot werk ik 3 dagen per week als allround directiesecretaresse en zorg ervoor dat op het secretariaat alles vlekkeloos verloopt.

Motivatie voor Dagjeswerk
Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk, maar wil graag meer dagen werken. Aangezien ik bij een klein bedrijf werk, is uitbreiding van mijn uren op dit moment niet mogelijk. Bovendien vind ik het leuk mijn huidige werkzaamheden af te wisselen met werk bij verschillende bedrijven.

Dit zeggen bedrijven over Anita
“Spontaan, Kan heel hard werken. Prima collega”

Annabel

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
17 Jaar
Bloemendaal
Waar ben ik goed in
Communicatief sterk, sociaal-vaardig, leergierig, doorzetten
Over Annabel
Hoi, ik ben Annabel! Ik heb momenteel een gapyear en daarom veel tijd om lekker te werken. Mijn hobby's zijn sport en muziek. Verder beheers ik de Engelse taal goed, ben ik sociaal-vaardig, enthousiast en leergierig!

Motivatie voor Dagjeswerk
Aangezien ik veel tijd over heb en wil sparen voor een mooie reis ben ik erg gemotiveerd om veel te werken. Ik heb ervaring op veel verschillende gebieden als horeca, administratief werk en in de sales.

Dit zeggen bedrijven over Annabel
“Vlot, pakt snel op, administratief handig.”

Anouar

Leeftijd
Regio
Nodig uit
Toon gegevens
19 Jaar
Bodegraven
Waar ben ik goed in
- Samenwerking met collega's - Klantvriendelijk is prioriteit - Mijn werk goed en zorgvuldig doen
Over Anouar
Mijn naam is Anouar Essanoussi en ik ben een achtienjarige jongeman. Ik sta bekend als een hardwerkende, betrouwbare en vriendelijk persoon.

Motivatie voor Dagjeswerk
Naast mijn huidige baan bij Karwei wil ik meer ervaring op doen binnen verschillende gebieden om mezelf te ontwikkelen. Uiteraard wil ik daarnaast bijverdienen.

Dit zeggen bedrijven over Anouar
“Prima knul, rustig, nette jongen, klantvriendelijk en secuur.”

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.