Niels

Niels

Leeftijd:
  • 32 jaar
Woonplaats:
  • Duivendrecht


Terug naar het overzicht

Over Niels

Enthousiaste aanpakker is per direct beschikbaar voor allerhande werken! 'In between jobs' en heb mijn handen vrij voor nieuwe projectjes en werkzaamheden. Ben een afgestudeerd jurist die ook al enkele jaren als bedrijfsjurist heeft gewerkt. Als student verscheidene bijbaantjes gehad. Van verhuizer tot administratieve werkzaamheden. Is me altijd erg goed bevallen. Houd me aanbevolen voor alle type werk. Zowel het bureau- als het zwaardere fysiek werk.

Motivatie voor Dagjeswerk

Ben per direct beschikbaar voor allerhande klusjes op alle niveaus! Aangezien ik een periode moet overlappen alvorens te starten aan mijn nieuwe baan heb ik tijd over. Deze besteed ik graag nuttig tegen een kleine maar redelijke beloning.

Waar ben ik goed in

CV: Bedrijfsjurist, Secretaris, Verhuizer, Horeca, chauffeur, enquĂȘteur, cold-calling etc. Ervaring met zowel bureau- als fysiek werk. Van verhuizingen tot administratief werk. Juridische achtergrond (Meester in de rechten) en sportief aangelegd. Uitstekend in woord en geschrift (Engels, Frans en Nederlands). Beschikking over een rijbewijs B en een eigen auto. Representatief op alle niveaus. Per direct beschikbaar!

Dit zeggen bedrijven over Niels:

Opmerking bij beoordeling: Niels gaat bedachtzaam en volwassen te werk, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is een prima uithangbord geweest voor de firma. Ik weet zeker dat hij een aanwinst zal zijn voor eenieder bedrijf waar wordt ondernomen en waar resultaten geboekt moeten worden. Daarnaast is Niels bovenal een vlotte en sociale vent.
website en techniek: Internetbureau Capica B.V.