Pia

Pia

Leeftijd:
  • 27 jaar
Woonplaats:
  • Rotterdam


Terug naar het overzicht

Over Pia

Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Pia Louwerens. Ik ben een carrière aan het opbouwen als beeldend kunstenaar en schrijver, waarvoor ik als ZZP'er sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Naast de administratieve, financiële en organisatorische taken die hiermee gepaard gaan ben ik werkzaam als journalist en kunstcriticus. Ik ben flexibel, welbespraakt en representatief. Ik heb een rijbewijs.

Motivatie voor Dagjeswerk

Na mijn afstuderen in 2012 ben ik creatief ondernemer geworden. Mijn werk als kunstenaar en schrijver heeft nog steeds mijn prioriteit, maar daarnaast ben ik op zoek naar extra bijverdiensten. Omdat ik voor mijn werk erg flexibel moet zijn is één dag (of een paar dagen werk) voor mij perfect geschikt. Bovendien houd ik van afwisseling en ben ik benieuwd naar de soort plekken waar ik zal komen te werken via Dagjeswerk.

Waar ben ik goed in

Ik ben flexibel en nieuwsgierig, en sta open voor veel verschillende functies. Ik ben een goede en snelle schrijver, ik schrijf en spreek foutloos Nederlands, ik geef voor mijn werk veel presentaties en ben zeer representatief. Hiernaast ben ik niet vies van een dagje ouderwets hard werken achter de schermen. Ik ben dus inzetbaar als schrijver, redacteur, telefoniste, receptioniste, gastvrouw, inpakkracht, administratief medewerker, bezorger en alles hier tussenin. Ik ben minder geschikt voor agressief commerciële functies als werver of telefonisch verkoper, want daarvoor ben ik, helaas, veel te beleefd.

Dit zeggen bedrijven over Pia:

Opmerking bij beoordeling: Ik vind haar betrouwbaar en integer, ze kan hard werken (ze ziet het werk, je hoeft haar niet te vertellen wat er allemaal moet gebeuren), ze vraagt door als iets onduidelijk is en bovenal is ze vrolijk en heeft een hele gezellige dosis humor. Ik kan haar van harte aanbevelen.
website en techniek: Internetbureau Capica B.V.