Seyda

Seyda

Leeftijd:
  • 20 jaar
Woonplaats:
  • Schiedam


Terug naar het overzicht

Over Seyda

Ik ben een heel positief en sociaal persoon die goed kan samenwerken en heel erg goed is in eigen initiatief nemen. Ik ben net klaar met VWO en heb mijn diploma behaald. Volgend jaar ga ik studeren aan de universiteit in Rotterdam. Mijn hobbies zijn bloggen, lezen en reizen.

Motivatie voor Dagjeswerk

Ik heb net mijn VWO diploma behaald en mijn vakantie is dus al begonnen. Ik wil graag extra bijverdienen voor mijn studie volgend jaar en mijn reis naar Istanbul. Dagjeswerk lijkt me heel erg leuk omdat je elke keer iets anders kunt doen dus veel nieuwe mensen kunt leren kennen en extra ervaring op kunt doen. Omdat het afwisselend werk is, zal het ook leuk blijven. Bovendien ben ik erg geduldig en spreek ik goed en duidelijk nederlands/engels en turks. Ik kijk er nu al naar uit!

Waar ben ik goed in

Ik ben heel erg goed in samenwerken en eigen initiatief nemen. Een keer horen is voldoende voor mij om te weten wat ik moet doen. Bovendien ben ik erg sociaal en goed in mensenrelaties waardoor het me extra leuk lijkt om met verschillende mensen te werken. Ook ben ik zeer precies. Ik rond altijd eerst af waar ik mee bezig ben.

Dit zeggen bedrijven over Seyda:

Opmerking bij beoordeling: Seyda is vriendelijk, betrouwbaar en altijd op tijd. Ik ben heel erg positief over haar.
website en techniek: Internetbureau Capica B.V.