Lisa

Lisa

Leeftijd:
  • 22 jaar
Woonplaats:
  • Rotterdam


Terug naar het overzicht

Over Lisa

Ik ben een 21-jarige rechtenstudente aan de Erasmus Universiteit. Naast mijn studie zit ik in het bestuur van een studievereniging, sport ik 2-3 keer per week en werk ik vrijwillig bij Stichting Rechtswinkel Rotterdam. Bij deze stichting geef ik telefonisch juridisch advies.

Motivatie voor Dagjeswerk

Als student ken ik soms hele drukke periodes waardoor ik geen tijd heb voor een vaste bijbaan naast mijn nevenactiviteiten. Dagjeswerk lijkt mij hiervoor een goede oplossing. Via dagjeswerk kan ik werken in de rustigere periodes van mijn studie.

Waar ben ik goed in

Vanaf mijn vijftiende tot mijn twintigste heb ik een bijbaantje gehad in de detailhandel als verkoopmedewerkster. Daarnaast zit ik op dit moment in het bestuur van mijn studievereniging. Mijns inziens beschik ik hierdoor over de sociale capaciteiten die er voor sommige opdrachten vereist zijn. Bovendien beschik ik door mijn rechtenstudie over de basisvaardigheden die vereist zijn voor administratief werk. Ik ben gemotiveerd en zal niet snel opgeven voordat ik mijn einddoel heb bereikt!

Dit zeggen bedrijven over Lisa:

Opmerking bij beoordeling: Vrolijk, prettig in de omgang, slim, meedenkend, communicatief.
website en techniek: Internetbureau Capica B.V.