Lightbox afsluiten

Wat is er te doen?


De kalender geeft je een indruk van het werk dat beschikbaar is. Door een dag aan te wijzen, zie je voor welke werkzaamheden er mensen worden gezocht. Als je op die dag klikt, krijg je meer informatie over de werkzaamheden. Kom je opdrachten tegen die je aanspreken én ben je beschikbaar? Maak dan je profiel aan zodat je door onze opdrachtgevers gevonden wordt.

Let op: Bij Dagjeswerk kan je niet solliciteren. Je wordt door opdrachtgevers gevraagd op basis van je profiel, beschikbaarheid en de waardering die onze opdrachtgevers voor je hebben.

Dagjeswerk, Dagje werk, Dagjes werk, Bijbaan, Bijbanen, Bijverdienen, Studenten werk, Studentenwerk, Bijverdienen student, Studenten uitzendbureau, Studentenbaan, Flexibele bijbaan, Dagjes werken, 1 dag werk, Beste bijbaan, Relevante bijbaan, Studentenjob
 

Overzicht actuele opdrachten


Inpakwerk

Datum: 23-01-2018 Uurloon: € 10,00 Schrijf je in
Tijden: 17:00 - 00:00 Werklocatie: Nieuwkoop
Omschrijving:

Wij komen capaciteit tekort op onze inpakafdeling. Kunststof artikelen, niet zwaar. Aftellen / wegen, in doosjes verpakken en op pallets plaatsen. Avond ploeg, maar soms al 's middags beginnen.

Bezorger

Datum: 23-01-2018 Uurloon: € 12,00 Schrijf je in
Tijden: 11:00 - 18:00 Werklocatie: Nieuwegein
Omschrijving:

We komen capaciteit tekort bij het bezorgen van auto onderdelen. Om 11.00 uur staan de orders klaar en is onze bus geladen. Op basis van een lijst ga je bezorgen in de regio. Afgeven, handtekening op de lijst en op naar de volgende klant. 

Telemarketeer

Datum: 23-01-2018 Uurloon: € 14,00 Schrijf je in
Tijden: 09:00 - 17:00 Werklocatie: Abcoude
Omschrijving:
Het nabellen van een grote mailing kost ons meer tijd dan verwacht. Welke commercieel ingestelde dagjeswerker komt ons daarbij helpen? Het is bellen en het vastleggen van notities in het systeem. Ervaring met belwerk is belangrijk.

Inpakmedewerker

Datum: 23-01-2018 Uurloon: € 9,15 Schrijf je in
Tijden: 13:30 - 21:30 Werklocatie: Alphen a/d Rijn
Omschrijving:
De verpakking en de etiketten van onze producten moeten gecontroleerd worden en daarna in dozen worden verpakt.

Monteur fietsen

Datum: 24-01-2018 Uurloon: € 12,00 Schrijf je in
Tijden: 12:00 - 18:00 Werklocatie: Gouda
Omschrijving:

Ik heb een kleine fietsenzaak, doe het alleen met een part-time monteur erbij. Op woensdag middag komen we vaak handjes tekort. Het gaat om eenvoudige reparaties en ook het verkoopklaar maken van inruilers. Netjes werken en technisch inzicht is nodig. Bij ons wordt niet gerookt.  

website en techniek: Internetbureau Capica B.V.